Reteta bors de stevie

Printeaza

Reteta bors de stevie din: stevie, morcov, pastarnac, ceapa, ulei, bors, leustean, patrunjel, sare.

Ingrediente:Reteta bors de stevie

  • un kilogram ştevie
  • un morcov
  • o rădăcina păstârnac
  • o ceapă
  • 2 linguri ulei
  • pătrunjel
  • leuştean
  • 500 ml borş
  • sare

 

Mod de preparare:

Ceapa tocată se căleşte un pic în ulei, apoi se adaugă morcovul ras. Se pune şi păstârnacul, se toarnă doi litri de apă şi se lasă la fiert.

Intre timp, ştevia se curăţă şi se spală foarte bine. Se adaugă în oală şi se lasă 10 minute la fiert.

Se clocoteşte borşul şi apoi se toarnă peste legume, se potriveşte gustul de sare şi se pun pătrunjelul şi leuşteanul tocate mărunt.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.