Reteta antidiabet: Quiche cu spanac

Printeaza

Quiche cu spanac din: coca, spanac, branza de capra, oua, nucsoara, sare, piper.

Ingrediente:Quiche cu spanac din: coca, spanac, branza de capra, oua, nucsoara, sare, piper

  • 1 cocă simplă
  • 500 g spanac tocat congelat
  • 250 g brânză de capră proaspătă
  • 3 ouă
  • 1 vârf de linguriţă de nucşoară
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Intindeţi coca într-o formă de tartă unsă şi puneţi la cuptorul încălzit înainte la termostat 7 (210 grade C).

Fierbeţi spanacul 10 minute în cratiţă. Scurgeţi-l bine, presându-l, ca să nu lase lichid în tartă.

Sfărâmaţi brânza într-un castron, încorporaţi ouăle unul câte unul, adăugaţi nucşoara, sarea şi piperul. Amestecaţi cu spanacul, turnaţi în formă şi ţineţi la cuptor 30 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.