Ravioli cu sos de rosii

Printeaza

Ravioli cu sos de rosii din: ravioli cu branza, rosii in bulion, usturoi, ulei, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Ravioli_cu_sos_de_rosii

  • 400 g ravioli cu branza
  • o cutie mare rosii in bulion
  • 2 catei usturoi
  • o lingura ulei
  • cateva fire patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se pun ravioli la fiert în func­ţie de indicaţiile de pe pachet. Roşiile se scot din conser­vă, se curăţă de pieliţă şi se taie mărunt.

Usturoiul se taie felioare. Intr-o crăticioară sau o tigaie cu margini mai înalte, se încin­ge uleiul şi se pune usturoiul să se călească uşor.

Apoi se adaugă roşiile cu tot cu suc şi se lasă să fiarbă 10 minute. Se potriveşte de sare şi piper.

Fierţi, ravioli se scurg de apă şi se aduc la masă cu sosul de roşii deasupra şi cu pătrunjel fin tocat.

Ravioli cu sos de rosii

Ravioli_cu_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.