Ravioli cu tomate

Printeaza

O reteta delicioasa de ravioli: ulei, ardei, usturoi, rosii, ceapa, pasta de tomate.

Ingrediente:Ravioli cu tomate

  • 2 linguri de ulei
  • 2 ardei mijlocii, tăiaţi felii
  • 2 căţei de usturoi,pisaţi
  • 1 cană de roşii tăiate
  • ceapă dulce
  • 2 lin­guri de pastă de tomate
  • 1/2 de lingură de verdeţuri
  • 500 g ravioli cu brânză sau carne (se fierb, se scurg de apă şi se păstrează calzi)

Mod de preparare:

Incălzeşti uleiul într-o cratiţă mijlocie, la foc mic. Adaugi ardeiul şi usturoiul; laşi pe foc cinci minute până când ardeiul se înmoaie. Adaugi pasta de tomate şi condimentele (sau verdeaţa).

Laşi la foc mic, neacoperit, zece minute, întinzi sosul pe platou. Adaugi ravioli deasupra şi torni peste ei sosul rămas. Eventual, ornezi cu parmezan ras.

Ravioli cu tomate

Ravioli cu tomate

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Dida Georgescu

    Buni ravioli astia

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.