Ravioli cu carne de pasare

Printeaza

Ravioli cu carne de pasare din: foaie de taitei, pulpe si piept de pui, ceapa, sos tomat, unt, cascaval, oua, piper, patrunjel si sare.

Ravioli_08

 

Ingrediente:

  • o foaie de tăiţei
  • 500 g pulpe şi piept de pui
  • 100 g ceapă
  • 350 ml sos tomat
  • 100 g unt
  • 80 g caşcaval
  • 2 ouă
  • piper
  • pătrunjel
  • sare

 

Mod de preparare:

Treceţi carnea de pui prin flacără, spălaţi-o, tamponaţi-o cu şervet curat şi dezosaţi-o. Treceţi apoi toată carnea prin maşina de tocat.

Tocaţi ceapa julien şi radeţi caşcavalul. Puneţi apoi ceapa tocată în jumătate din cantitatea de unt. Adăugaţi carnea de pasăre, sare şi piper.

Când amestecul s-a răcit, puneţi în compoziţie 1 ou, pătrunjel tocat şi omogenizaţi. Tăiaţi foaia de tăiţei în pătrate cu latura de 8-10 cm.

Puneţi pe mijlocul fiecărui pătrat câte 1 linguriţă din com­poziţie, ungeţi-le marginile cu restul de 1 ou, apoi îndoiţi ravioli în triunghi.

Fierbeţi-i în apă clocotită, luaţi-i cu spumiera când s-au ridicat deasupra, puneţi-i pe platou şi stropiţi-i cu unt.

Decoraţi pe platouri, preparatul cu sos tomat şi cu caşcaval ras.

 

 

Ravioli cu carne de pasare

Ravioli_08

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.