Ravioli cu brânză şi sos de roşii

Printeaza

Ravioli cu brânză şi sos de roşii din: ravioli cu branza, suc de rosii, ceapa, unt, usturoi, cascaval, patrunjel verde, sare si piper.

Ingrediente:Ravioli_cu_brânza_si_sos_de_rosii

  • 250 g ravioli cu branza
  • 1 conserva de rosii (in suc de rosii)
  • 1 ceapa
  • 1 lingura cu unt
  • 1 catel de usturoi
  • 1 lingura cu cascaval ras
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune pastele la fiert în apă clocotită cu un praf de sare şi lasă-le 15 minute; scurge-le într-o sită, aşază-le pe un platou şi presară caşcavalul (să se topească peste pastele calde). Curăţă ceapa şi pune-o şi pe ea la fiert întreagă. Scoate ceapa şi paseaz-o mărunt cu un blender, împreună cu usturoiul zdrobit.

Topeşte untul şi pune ceapa pasată şi roşiile opărite, decojite şi zdrobite cu fuculiţa. Lasă la fiert până ce capătă consistenţă (1 5 minute). La final, potriveşte gustul de sare şi piper. Serveşte pastele cu câteva linguri de sos şi puţin pătrunjel proaspăt tocat.

Ravioli cu brânză şi sos de roşii

Ravioli_cu_brânza_si_sos_de_rosii

Pofta buna!

 

2 comentarii

  1. vreau si eu

  2. Ravioli cu brânză şi sos de roşii ce bine suna 🙂

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.