Rata cu portocale si orez

Printeaza

Rata cu portocale si orez din: rata, portocale, orez, unt, zahar, sare, boabe de ienibahar.

Ingrediente:Rata_cu_portocale_si_orez

  • 1750 kg rata
  • 6 portocale
  • 200 g orez
  • 200 g unt sau ulei
  • 30 g zahar
  • sare
  • boabe de ienibahar

 

 

Mod de preparare:

Se frige raţa unsă cu unt sau ulei, busuioc, întreagă la cuptor incins circa 20 minute.

Se scoate raţa. Portocalele se presară cu zahăr şl ienibahar şi se pun în. cuptor pe o tavă.

Se tranşează raţa, se aşază pe platou şi feliile de portocală se pun peste raţă.

Raţa se garniseşte cu pilaf, cu felii de portocale şi boabe de ienibahar.

Rata cu portocale si orez

Rata_cu_portocale_si_orez

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.