Rasol de peste cu sos de migdale

Printeaza

Rasol de peste cu sos de migdale

Rasol de peste cu sos de migdale din: file de peste, cartofi, ceapa, morcovi, marar, lamaie, maioneza, mustar, smantana, migdale, sare.

Ingrediente:

  • fileuri de peste oceanic
  • 4 cartofi mici
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • marar verde
  • 2 linguri zeama de lamaie

Ingrediente sos:4 linguri maioneza, 1 lingura mustar, 1 lingura smantana, zeama de lamaie, 50 g migdale feliate, sare.

 

Mod de preparare:

Cured cartofii, morcovii si ceapa, lasi legumele intregi si pui la fiert in apa cu sare. Dupa ce s-au fiert, scoti din zeama in care au fiert 2 linguri de zeama de lamaie.Dai in fiert fileurile de peste, apoi le scoti cu spumiera si le asezi pe un platou cald

Separat amesteci intr-un castron, maioneza, mustarul, smanta­na, zeama de lamaie si migdalele feliate.

Adaugi sare dupa gust. Fileurile de peste le gar-sesti cu frunza de salata verde, morcov si lamaie. Deasupra torni sosul de migdale.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.