Rasol de vita cu sos de coacaze rosii

Printeaza

Rasol de vita cu sos de coacaze rosii  din: pulpa sau muschi de vita, sare.

Ingrediente:Rasol de vita cu sos de coacaze rosii

  • 150 g rasol (pulpă sau muşchi de vita)
  • sare

 

 

 

Mod de preparare:

Se pune carnea de vita în apă caldă şi se lasă să fiarbă încet, acoperită, 2-3 ore.

In timpul fier­berii i se adaugă sarea. Cand e bine pătrunsă, se scoate şi se serveşte cu sos de coacăze şi garni­tura de griş.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.