Rasol de praz

Printeaza

Rasol de praz

Ingrediente:Rasol de praz

  • 5 fire de praz
  • 50 ml ulei
  • 50 ml oţet
  • 2 legături verdeaţă
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi prazul, îl tai bucăţi şi-l pui la fiert în apă cu sare. Separat, amesteci uleiul cu oţetul, verdeaţa tocată, sare şi piper după gust.

După ce ai fiert prazul, îl scurgi bine de zeamă, adaugi sosul pregătit mai devreme şi amesteci. Dacă o pui pentru 10 minute la rece, e şi mai bună!

Rasol de praz

Rasol de praz

Poftă bună!

1 comentariu

  1. Irina Petrescu

    E bun prazul rasol. Merge ca si garnitura rece

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.