Rasol de peste

Printeaza

 

Peştele îl cureţi bine şi îl pui într-un vas smălţuit, îl dai cu sare şi îl stropeşti cu oţet cald, apoi îl opăreşti cu apă fierbinte în care ai pus piper boabe, foi de dafin, ceapă şi pătrunjel.

Acoperi vasul şi laşi să fiarbă 20 de minute, la foc nu prea iute. Separat faci un sos din untdelemn înfierbântat cu ceapă prăjită, pătrunjel, zeama de la o lămâie şi piper.

Acest sos îl torni peste peşte.

Rasol de peste

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.