Rasol de gaina cu sos de hrean din: gaina, hrean, varza, morcovi, telina, ceapa, cartofi, costita, unt, faina, sare. Ingrediente: 1 găină sare 30 g hrean 200 g morcovi 2 telina 1 ceapă 1 varză 300 g cartofi 50 g costiţă afumată 1 lingură oţet zahăr 50 g unt 1/2 lingură făină Mod de […]
Rasol de gaina cu unt si zarzavat
PrinteazaRasol de gaina cu unt si zarzavat din: găină, zarzavat, unt, sare.
- 2 kg găină
- 100 g zarzavat
- 100 g unt
- sare
Mod de preparare:
Găina se fierbe întreagă, în apă clocotită, cu puţină sare.
Când a început să fiarbă, se pune zarzavatul întreg.
Se serveşte cu unt topit, la fiecare porţie. Se poate servi şi cu garnitură.
Pofta buna!
poate iti place si:
Rasol de gaina
Rasol de gaina din: gaina, morcovi, telina, patrunjel, ceapa, cartofi, sare. Ingrediente: 1 găină (mai bătrână) 2 morcovi 1 telină 2 rădăcini pătrunjel 2 cepe 3-4 cartofi sare Mod de preparare: Găina tranşată în bucăţi mai mari se spală, se curăţă bine şi se pune la fiert în 2-3 I apă fierbinte. După primele […]
Gaina rasol cu garnitura de legume
Gaina rasol cu garnitura de legume din: gaina. Ingrediente: o găină fiartă cu zarzavat Mod de preparare: Carnea de pasăre fiartă în supă se serveşte caldă cu garnitură de legume fierte în supă, cu cartofi fierţi şi cu sos de hrean, mujdei, sau cu salată de sfecla, varză, salată verde etc. Pofta […]
Gaina rasol cu sos provensal
Gaina rasol cu sos provensal din: gaina, apa, morcovi, patrunjel, telina, ceapa, ardei, sare, piper, ulei, oua, otet, lamaie, mustar, zahar, ierburi de Provence. Ingrediente: 1 găină de aproximativ 1 1/2 kg 4 I apă 2 morcovi 1 rădăcină de pătrunjel 1/2 ţelină 2 cepe 1 ardei gras sare boabe de piper 1 pătrunjel verde […]
Pofta buna!