Rasol de carne de vita

Printeaza

Rasol de carne de vita din: carne rasol, legume, sare, apa.

Ingrediente:Rasol de carne de vita

  • 1 kg carne rasol (rasol alb sau os cu măduvă)
  • legume
  • sare
  • apă

 

Mod de preparare:

Carnea se pune la fiert în apă fierbinte, se spumuieşte, se pun legumele (morcovi, pătrunjel, ţelină, ceapă), care dau gust rasolului şi se lasă să fiarbă la foc imic.

Când carnea este aproape fiartă se sărează şi se pun trei-patru cartofi curăţaţi şi spălaţi. Supa se strecoară, iar rasolul se serveşte cu cartofii şi legumele fierte în supă şi cu sos de usturoi, de hrean, de muştar sau sos de roşii.

Se gamhseşte cu pătrunjel verde.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.