Rasol cu ciuperci in vin

Printeaza

Rasol cu ciuperci si vin din: rasol, ciuperci, sare, piper, pesmet, supa de carne, vin, unt.

Ingrediente:Rasol cu ciuperci in vin

  • 1 kg rasol
  • 500 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • pesmet
  • o ceaşcă supă de carne
  • un pahar vin alb
  • o linguriţă unt

 

Mod de preparare:

Se taie rasolul în felii subţiri şi se aşează într-o tavă. Peste ele se pun ciupercile, fierte şi tăiate mărunt. Se adaugă sare, piper şi se presară pesmet.

Se toarnă puţină supă, vin şi se pun bucăţele de unt. Se lasă în cuptor 30 minute.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.