Rasol aromat de porc

Printeaza

Rasol aromat de porc din: rasol de porc, ceapa, morcovi, dafin, sare, piper.

Ingrediente:Rasol aromat de porc

  • un rasol mare de porc
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4 foi dafin
  • sare si piper

 

Mod de preparare:

O ceapă si un morcov se taie mărunt si se pun la fiert în 2 litri de apă cu 2 foi de dafin.

Când amestecul dă în clocot, se pune rasolul care trebuie să stea complet în lichid si se fierbe o oră sau mai mult până ce carnea devine moale. Se scoate apoi si se lasă la răcit.

Intre timp, ceapa si morcovul rămase se taie mărunt Si se aştern ca pat într-o tavă de cuptor, alături de celelalte 2 foi de dafin. Se toarnă lichid de la fierbere cât să acopere legumele.

Se asază rasolul presărat cu sare si piper, se lasă la cuptor 60 de minute până ce se rumeneşte frumos. Ultimele 10 minute se va coace la foc mare.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.