Ragut de legume cu chiftele

Printeaza

Ragut de legume cu chiftele din: carne tocata, sare, piper, ulei, ardei, dovlecei si mini galuste.

Ingrediente:Ragut_de_legume_cu_chiftele

  • 200 g carne tocata
  • sare
  • piper
  • 2 linguri ulei
  • 1 ardei mare rosu
  • 300 g dovlecei
  • 1 pachet mini galuste

 

Mod de preparare:

Condimentati carnea tocata cu sare si piper. FOrmati 12 chiftelute si prajiti-le in ulei. Luati-le din tigaie si pastrati-le calde. Pregatiti legumele. Taiati dovleceii si ardeiul buati si caliti-i circa 3 minute in uleiul ramas de la chiftelute. Turnati 250 ml apa rece si dati totul intr-un clocot.

Adaugati chiftelele si lasati totul inca 10 minute la foc mic. Intre timp, fierbeti galustele in apa cu sare circa 5 minute, scurgeti-le si serviti-le alaturi de tocanita de legume. Daca dori puteti presara cateva boabe de piper.

Ragut de legume cu chiftele

Ragut_de_legume_cu_chiftele

Pofta buna!

3 comentarii

  1. Ragut de legume? ce fel de reteta e asta?

  2. Interesant ragout-uld e legume

  3. @Gabi – e un fel de tocanita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.