Raffaello cu vanilie 

Printeaza

Raffaello cu vanilie din: unt, zahar, vanilie, lapte praf, nuca de cocos.

Ingrediente:Raffaello cu vanilie

  • 200 g unt
  • 200 g zahar
  • vanilie
  • 150 g lapte praf
  • 100 g nucă de cocos

 

Mod de preparare:

Se freacă 200 g unt cu 200 g zahăr pudră. Se adaugă 1 linguriţă esenţă de vanilie, apoi 150 g lapte praf si 100 g nucă de cocos. Se formează biluţe şi se tăvălesc prin nucă de cocos.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.