Răcitură din limbă de vită

Printeaza

Răcitură din limbă de vită din: limba de vita, rasol de vita, morcovi, ceapa, patrunjel, vin alb, frunze de patrunjel, gelatina, sare, piper, piper boabe si foaie de dafin.

Ingrediente:Racitura_din_limba_de_vita

  • 1 limba de vita
  • 1/2 rasol de vita
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 radacini de patrunjel
  • 1 pahar de vin alb
  • frunze de patrunjel
  • 1 plic de gelatina
  • sare
  • piper
  • piper boabe
  • 1 foaie dafin

 

Mod de preparare:

Speli limba, o opăreşti şi o cureţi de pieliţa albă. Speli bine rasolul şi îl pui la fiert împreună cu limba gata pregătită.

Pui totul la fiert în apă clocotită, iar pe măsură ce se formează spuma, o iei cu spumiera.

Când carnea este aproape fiartă, adaugi zarzavatul, vinul, câteva boabe de piper (pentru aromă) şi potriveşti gustul de sare şi piper, în ultimul clocot adaugi foaia de dafin.

Când supa este fiartă, iei oala deoparte de pe foc, adaugi gelatina dizolvată în apă rece şi 4-5 căţei de usturoi striviţi.

Amesteci bine şi laşi supa să se răcorească, după care o stre­cori. Tai limba felii şi le aşezi în boluri mici.

Torni supa, presari pătrun­jel verde tocat fin şi laşi la rece până a doua zi, când poţi servi răcitura.

Răcitură din limbă de vită

Racitura_din_limba_de_vita

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • limba de vita cu masline
  • https://www restaurantedelux ro/racitura-din-limba-vita html

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.