Racitura de coada de vita cu oua de prepelita

Printeaza

O reteta delicioasa de racitura de coada de vita, oua de prepelita, sare, piper, oase de vita si usturoi.

Ingrediente: Racitura de coada de vita cu oua de prepelita

  • 1 coadă de vită
  • 2-3 oase de vită
  • sare
  • piper
  • 4-5 căţei de usturoi
  • 10 ouă de prepeliţă pentru decor

 

Mod de preparare:

Speli ouăle şi le pui  la fiert pentru 5-7 minute. Speli bine oasele şi coada de vită şi le pui la fiert în apă rece cu puţină sare. lei spuma ori de câte ori se formează şi o fierbi, până ce carnea se desprinde de pe oase.

Adaugi usturoiul pisat şi amesteci bine. Cureţi de coajă ouăle, le aşezi într-un castron, desfaci carnea de pe oase şi o pui peste ouă, iar deasupra torni zeama de piftie trecută prin sită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.