Quinoa cremoasa cu dovlecei

Printeaza

Quinoa cremoasa cu dovlecei din: dovlecei, quinoa, ceapa, branza degresata, ulei, cimbrisor, sare, piper.

Ingrediente:Quinoa cremoasa cu dovlecei

  • 4 dovlecei
  • 200 g quinoa
  • 2 cepe
  • 3 linguri brânză degresată, cu usturoi şi verdeaţă
  • 2 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriţă cimbrişor
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneţi quinoa într-un volum de apă rece de două ori mai mare decât al ei. Daţi în clocot şi continuaţi fierberea la foc mic 10-15 minute. Săraţi la sfârşit.

In acest timp, tăiaţi dovleceii cuburi. Curăţaţi şi tăiaţi fin ceapa. încălziţi uleiul într-o tigaie adâncă, perpeliţi ceapa, apoi, dovleceii. Săraţi, piperaţi şi ţineţi la foc moderat amestecând.

Adăugaţi brânza şi cimbrişorul, amestecaţi cât trebuie ca să se înglobeze bine dovleceii, apoi încorporaţi quinoa fiartă şi scursă.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.