Quiche cu urzici

Printeaza

Quiche cu urzici din: foitaj, urzici, branza cheddar, ceapa verde, smantana, oua, sare, piper, boia.

Ingrediente:Quiche cu urzici

  • aluat foitaj
  • 2 căni cu urzici fierte şi scurse
  • 1 cană cu brânză cheddar rasă
  • 1/4 cană cu ceapă verde tocată
  • 3/4 cană cu smântână
  • 4 ouă
  • sare
  • piper
  • boia

 

Mod de preparare:

Aşază aluatul In forma de copt, inţeapă-l din loc în loc, acoperă cu o folie şi pune deasupra orez sau boabe de fasole.

Dă-l la cuptor 10-15 minute. Scoate tava, înlătură boabele şi coace-l cinci minute.

Scoate forma de copt, presară jumătate din brânza rasă, urzicile tocate fin şi ceapa. Bate ouăle cu smântână, pune sare, piper şi boia după gust, apoi toarnă amestecul lichid peste urzici, Presară restul de brânză şi dă la cuptor 40 de minute sau până ce quiche-ul capătă o culoare aurie.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.