Quiche cu ton sau somon

Printeaza

Quiche cu ton sau somon din: ton, smantana, oua, maioneza, ceapa, branza cheddar, marar, hot sauce, sare, piper, faina, migdale, ulei, boia iute.

Ingrediente:Quiche_cu_ton_sau_somon

  • 500 g ton sau somon in suc propriu (conserva)
  • 1 cana smantana
  • 3 oua
  • 2 linguri maioneza
  • 1 lingura ceapa rasa
  • 1/2 branza cheddar rasa
  • 1/2 lingurita marar tocat
  • hot sauce, sare si piper

aluat:

  • 1 cana faina
  • 2/3 canca branza cheddar rasa subtire
  • 1/4 cana migdale taiate felii subtiri
  • 6 linguri ulei
  • sare, piper si boia iute, dupa gust

 

Mod de preparare:

Combinaţi ingredientele pentru aluat, amestecaţi-le bine. Frământaţi un pic aluatul, să se omogenizeze. Păstraţi 1/2 cană din el, cu restul tapetaţi o formă mare de tartă. Coaceţi-o 10 min în cuptorul încins la 200°C (treapta 6).

Scurgeţi bine zeama din conservele de peşte şi păstraţi 3-4 linguri de lichid. Bateţi bine ouăle cu smântână, maioneza, sucul din conservă, peştele, ceapa, mărarul, sare, piper şi hot sauce după gust. Turnaţi acest amestec în crusta coaptă, radeţi pe deasupra restul de aluat.

Coaceţi cca 45 min în cuptorul încins la 165 C (treapta 3-4), până când umplutura s-a închegat în mijloc.

Quiche cu ton sau somon

Quiche_cu_ton_sau_somon

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.