Quesadillas de pui cu salsa de mango

Printeaza

Quesadillas de pui cu salsa de mango din: mango, lime, ceapa, coriandru, pui, fasole, branza cheddar, tortilla.

Ingrediente:Quesadillas_de_pui_cu_salsa_de_mango

  • 175 g de mango, coaja şi sâmburele îndepărtate, tăiat în bucăţi mici
  • zeama şi coaja de la 1 lime
  • 4 cepe verzi, curăţate şi feliate pe diagonală
  • 0 legătură mică de coriandru, tocat
  • 100 g de pui gătit, tăiat în cuburi mici
  • 1 conservă de 400 g de fasole neagră, boabele scurse şi clătite
  • 50 g de brânză Cheddar, rasă
  • 2 lipii tortilla mari

 

Mod de preparare:

Incepe prin a prepara salsa. Amestecă bucăţile de mango, zeama şi coaja de lime, ceapa verde, coriandrul, sare şi piper, apoi lasă salsa deoparte. Amestecă puiul cu fasolea şi brânza.

Aşază o lipie pe un platou şi adaugă jumătate de compoziţie pe jumătate de lipie, lăsând o margine de 2cm. Impătureşte-o pe jumătate, astfel încât să obţii un semicerc. Repetă cu cealaltă lipie.

Incinge o tigaie mare nonaderentă pe foc mare. Cu grijă, aşază lipiile umplute în tigaie şi prăjeşte-le uscat câte 1-2 minute pe fiecare parte, până când lipia e aurie şi crocantă, iar umplutura este fierbinte – s-ar putea să trebuiască să prăjeşti lipiile pe rând.

Taie-le în triunghiuri şi serveşte-le cu salsa de mango.

Quesadillas de pui cu salsa de mango

Quesadillas_de_pui_cu_salsa_de_mango

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.