Quesadilla cu piure de morcov şi portocale

Printeaza

Quesadilla cu piure de morcov şi portocale din: lipii, morcovi, portocale, crema de branza, ceapa, patrunjel, unt, seminte de susan, salata, zeama de lamaie, ulei si sare.

Ingrediente:Quesadilla_cu_piure_de_morcov_si_portocale

  • 4 lipii
  • 1 kg morcovi
  • 2 portocale
  • 200 g crema de branza
  • 1 ceapa
  • 1 legatura de patrunjel
  • 100 g unt
  • 1/2 lingurita seminte de susan
  • 1 salata
  • zeama de lamaie
  • ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată pe răzătoarea mică şi verdeaţa tocată fin. Po¬triveşte de sare şi ţine această cremă la rece. Curăţă morcovul de coajă şi dă-l pe răzătoarea mare. Incinge untul şi căleşte morcovul până ce se înmoaie, adaugă seminţele de susan şi o portocală tăiată în cubuleţe.

Amestecă până ce scade bine şi stinge focul. Lasă să se răcorească. Pregăteşte salata, tai-o mare, adaugă feliile de la a doua portocală, puţin ulei, sare şi zeamă de lămâie. Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puţin şi taie-le în sferturi. Serveşte două sferturi la porţie.

Quesadilla cu piure de morcov şi portocale

Quesadilla_cu_piure_de_morcov_si_portocale

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.