Quesadilla cu piure de morcov şi portocale
PrinteazaQuesadilla cu piure de morcov şi portocale din: lipii, morcovi, portocale, crema de branza, ceapa, patrunjel, unt, seminte de susan, salata, zeama de lamaie, ulei si sare.
- 4 lipii
- 1 kg morcovi
- 2 portocale
- 200 g crema de branza
- 1 ceapa
- 1 legatura de patrunjel
- 100 g unt
- 1/2 lingurita seminte de susan
- 1 salata
- zeama de lamaie
- ulei
- sare
Mod de preparare:
Freacă bine crema de brânză cu ceapa dată pe răzătoarea mică şi verdeaţa tocată fin. Po¬triveşte de sare şi ţine această cremă la rece. Curăţă morcovul de coajă şi dă-l pe răzătoarea mare. Incinge untul şi căleşte morcovul până ce se înmoaie, adaugă seminţele de susan şi o portocală tăiată în cubuleţe.
Amestecă până ce scade bine şi stinge focul. Lasă să se răcorească. Pregăteşte salata, tai-o mare, adaugă feliile de la a doua portocală, puţin ulei, sare şi zeamă de lămâie. Unge două lipii cu pasta de morcovi, pune deasupra un strat de cremă de brânză, acoperă cu o altă lipie, presează puţin şi taie-le în sferturi. Serveşte două sferturi la porţie.
Quesadilla cu piure de morcov şi portocale
Pofta buna!