Purcelus de lapte umplut

Printeaza

Purcelus de lapte umplut din: plamani, ficat de purcel, ceapa, franzela, oua, sare, piper, patrunjel, purcel de lapte.

Ingrediente:Purcelus de lapte umplut

  • plămâni
  • ficat de purcel
  • ceapă
  • 100 g franzelă
  • 2 ouă
  • sare
  • piper pisat
  • pătrunjel

 

Mod de preparare:

Se fierb plămânii şi când sunt gata se pun la răcit; se adaugă ficatul crud, ceapa călită, franzela înmuiată bine în lapte. Se dă totul prin maşina de tocat. Se pun gălbenuşurile, sarea, piperul, pătrunjelul verde tocat mărunt. Se amestecă bine.

La sfârşit se încorporează albuşurile. Cu acest amestec se umple purcelul, se coase şi se frige. Se stropeşte cu grăsime.

Se frige până se rumeneste.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.