Purcel de lapte umplut cu măruntaie

Printeaza

Purcel de lapte umplut cu măruntaie

Ingrediente:Purcel de lapte umplut cu măruntaie

  • 1 purcel de lapte
  • 3 ouă
  • 2 felii de pîine albă
  • 2 linguri untură
  • 1 ceapă
  • 100 g stafide
  • pătrunjel verde
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Inima, ficatul şi splina purcelului se dau prin maşina de tocat împreună cu o ceapă crudăşi miezul de la două felii de franzelă muiat în lapte.

Se bat spumă, într-un castron, trei ouă, se amestecă cu tocătura, adăugînd sare şi piper, pătrunjel verde, tocat, 100 g stafide şi o ceapă foarte mărunt tocatăşi puţin rumenită în două linguri de untură.

Cu această umplutură se umple purcelul, se coase cu aţă şi se dă la cuptor.

În loc de stafide, la umplutură se pot adăuga 2-3 linguri de orez fiert în apă rece şi amestecat cu o lingură de unt şi puţin piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.