Punci de vin rosu si fructe

Printeaza

Punci de vin rosu si fructe din: vin rosu, rom jamaica, miere, mere si portocale.

Ingrediente:

  • 3/4 l vin rosu demisec
  • 1/4 rom Jamaica
  • 3 linguri de miere
  • 2 mere mai mici
  • 2 portocale

 

 

 

Mod de preparare:

Curatam merele, le taiem in patru, scoatem samburii si le feliem. Curatam portocla, o feliem si o punem intr-un vas. Adaugam romul si vinul rosu, apoi incalzim totul. Lasam pe foc 10 minute, apoi indulcim cu miere. Servin cald, cu lingurita.

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.