Punch de struguri

Printeaza

O reteta de punch de struguri din: struguri, zahar, zeama de lamaie, rachiu, vin alb si apa minerala.

Ingrediente:Punch de struguri

  • 500 g struguri deschisi la culoare
  • 2 lingurite de zahar
  • zeama unei lamai
  • 2 linguri de rachiu (Weinbrand)
  • 1 sticla de vin alb demisec
  • 2 sticle de apa minerala carbogazoasa sau plata

 

 

Mod de preparare:

Rupem boabele de struguri de ciorchine, le spalam, apoi le lasam sa se scurga si le punem impreuna cu zaharul, zeama de lamaie, rachiul si vinul in bol. Lasam sa stea cateva orez.

Inainte de servire completam cu apa minerala carbogazoasa sau plata.

Punch de struguri

 

1 comentariu

  1. Adina Nastase

    Foarte bun a iesit punchul de struguri

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.