Punch de ceai

Printeaza

O reteta de punch de ceai din: votca, ceai negru, suc de portocale, zeama de lamaie, portocale si zahar.

Ingrediente:Punch de ceai

  • 8 cl votca
  • 0,5 l ceai negru
  • 2 cl suc de portocale
  • 2 cl zeama de lamaie
  • 4 felii de portocale
  • zahar

 

Mod de preparare:

Mixam ingredientele racite intr-un pahar de bar si indulcim cu zahar dupa preferinta. Adaugam feliile de portocale si servim in pahare de ceai.

Punch de ceai

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.