Punch Amaretto

Printeaza

O reteta simpla de Punch Amaretto din: vin rose, amaretto, zeama de lamaie, suc de portocale, sirop candel si coacaze.

Ingrediente:Punch Amaretto

  • 1 sticla vin rose
  • 8 cl Amaretto
  • 9 cm zeama de lamaie
  • 6 cl suc de portocale
  • 6 cl sirop candel
  • 50 g coacaze

 

Mod de preparare:

Turnam intr-o cana de Sangire ingredientele impreuna cu gheata, apoi mixam incet si lasam putin sa stea; dupa aceea servim.

 

Punch Amaretto

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.