Pulpe de rata cu sos

Printeaza

Pulpe de rata cu sos din: pulpe de rata, prune, vin, sare, piper, rozmarin, usturoi, scortisoara, cuisoare, zahar.

Ingrediente:Pulpe de rata cu sos

  • 4 pulpe de raţă
  • 600 g prune
  • 200 ml vin roşu
  • sare
  • piper
  • rozmarin uscat
  • usturoi granulat
  • 1 baton scorţişoară
  • câteva cuişoare
  • 2 -3 linguri zahăr
  • 1 lingură oţet balsamic

 

Mod de preparare:

Pulpele de raţă se condimentează cu un amestec de sare, piper, rozmarin şi usturoi granulat. Se aşază într-o tavă, pe hârtie de copt.

Se acoperă cu folie de aluminiu şi se dau la cuptor la foc mediu. După 1 oră se îndepărtează folia şi se lasă pulpele să se rumenească.

Pentru sos, se aşază într-o tavă un strat de jumătăţi de prune. Se adaugă vin, zahăr, oţet, scorţişoară şi cuişoare. Se dă tava la cuptor până ce prunele se înmoaie, dar îşi păstrează forma şi sosul se îngroaşă.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.