Pulpe de pui în sos alb

Printeaza

O reteta de pulpe de pui in sos alb din: pulpe superioare, faina, lapte, ceapa, usturoi, patrunjel, ulei, boia dulce, sare si piper.

Ingrediente:Pulpe de pui în sos alb

  • 4 pulpe superioare
  • 6 linguri cu faina
  • 500 ml lapte
  • 1 ceapa
  • 3 catei de usturoi
  • patrunjel
  • ulei
  • boia dulce
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în puţin ulei. Presară un praf de boia şi stinge cu puţină apă. Lasă totul să se înăbuşe. Separat, spală bine pulpele şi pune-le la fiert în apă cu un praf de sare.

Intre timp, rumeneşte făina, stinge cu laptele şi lasă pe foc până se îngroaşă sosul, amestecând energic. Adaugă usturoiul zdrobit şi verdeaţa tocată fin. Pune pulpele bine scurse şi lasă să dea în 1-2 clocote. Serveşte cu mămăliguţă caldă.

Pulpe de pui în sos alb

Pulpe de pui în sos alb

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • pulpe de pui cu sos alb
  • pulpe cu sos alb
  • pulpe de pui in sos alb
  • Pulpe pui cu sos alb
  • pulpe de pui cu sos
  • pui cu sos alb
  • tocana de pui cu sos alb

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.