Pulpe de pui picante cu cimbru si boia

Printeaza

Pulpe de pui picante cu cimbru si boia din: pulpe de pui, cimbru uscat, boia de ardei iute, boia de ardei dulce, ulei, sare, piper.

 

Pulpe_de_pui_picante_cu_cimbru_si_boia

Ingrediente:

  • 3 pulpe de pui
  • 2 linguriţe cimbru uscat
  • 2 linguri boia de ardei iute
  • 1 linguriţă boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Speli pulpele de pui şi le laşi pe un ştergar de hârtie să se scurgă de apă. Le pui într-un vas, le ungi cu ulei pe toate părţile, le presari cu sare, piper şi cu boia dulce şi iute.

La sfârşit le dai şi cu cimbru. Le frigi pe grătarul încins, rotindu-le din când în când.

Pulpe de pui picante cu cimbru si boia

Pulpe_de_pui_picante_cu_cimbru_si_boia

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.