Pulpe in crusta de pesmet, seminte si cascaval

Printeaza

Pulpe in crusta de pesmet, seminte si cascaval din: pulpe de pui, pemet, seminţe de susan, dovleac şi floarea-soarelui, cascaval, ou, sare, piper, morcov caramelizat şi seminţe de susan.

Pulpe in crusta de pesmet, seminte si cascaval

Ingrediente:

  • 4 pulpe de pui
  • 2 linguri pesmet
  • 2 linguri seminţe de susan, dovleac şi floarea-soarelui
  • 100 g caşcaval ras
  • 1 ou
  • sare
  • piper

Pentru garnitură:

  • morcov caramelizat şi seminţe de susan

Mod de preparare:

Speli pulpele şi le ştergi cu un prosop de hârtie de surplusul de apă. Amesteci pesmetul cu caşcavalul ras, seminţele şi condimentele. Oul îl baţi într-un castron sepa­rat, cu 2 linguri de ulei.

Treci fi­ecare pulpă prin oul bătut apoi prin pesmetul cu seminţe. Aşezi frumos pulpele într-o tavă, pe hârtie de copt şi le dai la cuptor pentru 40-45 de minute.

Mor­covul îl speli, îl cureţi şi îl feliezi, după care îl pui în tigaie la prăjit cu 2 linguri de ulei. După vreo 5 minute adaugi o linguriţă de zahăr şi amesteci până se caramelizează, prinzând o culoare arămie.

Pre­sari seminţe de susan, opreşti focul şi aşezi pe far­furie garnitura, alături de pulpa de pui în crustă.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. hai ca merita puiul in crusta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.