Pulpe de rata cu varza de Bruxelles

Printeaza

Pulpe de rata cu varza de Bruxelles din: pulpe de rata, varza de Bruxelles, morcov, ceapa, rosii, marar, rozmarin, usturoi, vin, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de rata cu varza de Bruxelles

  • 2 pulpe de raţă
  • 500 g varză de Bruxelles
  • 1 morcov
  • 1 ceapă
  • 2 roşii
  • mărar
  • rozmarin
  • usturoi
  • 100 ml vin alb
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pulpele de raţă spălate le pui într-un vas ermetic, adaugi usturoiul, rozmarinul, roşiile, vinul şi le laşi să se marineze pentru câteva ore sau peste noapte.

Intr-o tigaie încinsă, rumeneşti pulpele de raţă, pe ambele părţi. Legumele curăţate le speli şi le tai mărunt.

Intr-un vas ceramic pui varza de Bruxelles, carnea de raţă, un­tura care a rămas de la rumenirea pulpelor, amestecul care a fost pentru marinat, sare, piper şi dai la cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 40-45 de minute.

Carnea de raţă o serveşti cu varza de Bruxelles.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.