Pulpe de pui si sos de bere neagra

Printeaza

Pulpe de pui si sos de bere neagra din: pulpe de pui, bere neagra, ulei, sare, piper, busuioc, boia dulce, ceapa, usturoi, ardei gras.

Ingrediente: Pulpe_de_pui_si_sos_de_bere_neagra

  • 4 pulpe pui
  • 1 cutie bere neagră
  • 1-2 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • boia dulce
  • ceapă
  • usturoi
  • ardei gras

Mod de preparare:

Speli bine pulpele de pui şi le usuci. Amesteci într-un bol condimentele, le presari pe pulpe pe care le aşezi intr-o tavă termorezistentă unsă cu ulei.

Torni cutia de bere şi dai la cuptorul preîncălzit 30 de minute.

Serveşti cu ceapă, usturoi, ardei şi roşii sotate.

Pulpe de pui si sos de bere neagra

Pulpe_de_pui_si_sos_de_bere_neagra

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.