Pulpe de pui picante cu salata

Printeaza

Pulpe de pui picante cu salata din: ciocanele de pui, usturoi, morcovi, telina, mere, ceapa, nucsoara, scortisoara, boia iute, sos de soia, rozmarin, miere, otet de mere, salata verde, sare, piper, seminte de susan, sos de parmezan.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_picante_cu_salata

  • 8 ciocănele de pui
  • usturoi
  • 3 morcovi
  • o ţelină
  • două mere
  • o ceapă roşie
  • nucşoară
  • scorţişoară
  • boia iute
  • sos de soia
  • miere
  • rozmarin
  • oţet de mere
  • 100 ml ulei
  • seminţe de susan
  • o salată verde
  • sare
  • piper
  • sos de parmezan

 

Mod de preparare:

Se presară sare şi piper după gust, se pun ciocănelele de pui, doi morcovi raşi, 30 g seminţe de susan, o cană cu apă şi se amestecă.

Se acoperă cu folie alimentară şi se introduc la rece minim o oră, amestecând din când în când. Se pune totul intr-o tava, se introduc in cuptorul încins şi se coc la foc mediu până scade sosul format şi carnea poate fi pătrunsă cu o furculiţă.

Morcovii rămaşi, merele şi ţelina se curăţă, se spală şi se dau prin răzătoarea cu ochiuri mici. Se adaugă 50 ml oţet de mere şi uleiul de măsline rămas, sare, piper şi 2 căţei de usturoi pisat.

Se presară salata verde tăiată fâşii subţiri, se amestecă, se introduce la rece 30 de minute apoi se serveşte alături de carnea de pui caldă.

 

Pulpe de pui picante cu salata

Pulpe_de_pui_picante_cu_salata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.