Pulpe de pui la cuptor cu usturoi

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu usturoi din: pulpe de pui, cartofi, ciuperci, ulei, usturoi, sare, piper, verdeata.

Ingrediente:Pulpe de pui la cuptor cu usturoi

  • 4 pulpe mari de pui
  • 6 cartofi
  • 10 ciuperci proaspete
  • 6 linguri ulei
  • 6 căţei usturoi
  • sare
  • piper
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Carnea se unge cu 2 linguri de ulei şi se presară cu sare şi piper. Se pun la fiert cartofii în coajă şi se lasă 10 minute. Ciupercile se taie în două, pe lung, se ung cu o lingură de ulei şi se pun în tava de cuptor.

Se pune carnea în tavă, se adaugă cartofii unşi cu restul de ulei, se pun şi căţeii de usturoi, se presară cu sare, piper, verdeaţă, după gust, şi se lasă la cuptor 45 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.