Pulpe de pui la cuptor cu frunze de salvie

Printeaza

Pulpe de pui la cuptor cu frunze de salvie  din: pulpe de pui, cartofi, ulei de masline, frunze de salvie, sare si piper.

 

Ingrediente:Pulpe de pui la cuptor cu frunze de salvie

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 3-4 cartofi
  • ulei de masline
  • frunze de salvie
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se curata cartofii, se spala si se taie in cuburi mari. Se aseaza in tava, iar peste ei se pun pulpele superioare (sau inferioare) de pui presarate cu salvie, sare si piper.

Se pun cateva picaturi de ulei de masline pe fiecare pulpa de pui, apoi se adauga doua cani de apa in tava si se introduce la cuptor pentru urmatoarele 45 minute.

In tava se pot pune cativa catei de usturoi sau ceapa taiata solzisori.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.