Pulpe de pui in sos de rosii uscate

Printeaza

Pulpe de pui in sos de rosii uscate din: pulpe de pui, unt, uaturoi, fulgi de ardei rosu, supa de pui, smantana, rosii uscate in ulei, parmezan, busuioc, oregano, cimbru.

Ingrediente:Pulpe de pui in sos de rosii uscate

  • 8 pulpe superioare de pui
  • 3 linguri de unt nesărat
  • 3 catei de usturoi, tocat
  • 1/4 lingurita fulgi de ardei rosu
  • 1 cană supa de pui
  • 1/2 ceasca smântână
  • 1/3 cană de roșii uscate in ulei, tocate
  • 1/4 ceasca parmezan
  • 1/4 lingurita busuioc uscat
  • 1/4 linguriță oregano uscat
  • 1/4 lingurita cimbru uscat

 

Mod de preparare:

Asezonati pulpele de pui cu sare și piper. Topiti 2 linguri de unt într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Se adaugă pulpele de pui, rumeniti aproximativ 2-3 minute pe fiecare parte.

Scoateti din tigaie si pastrati deoparte. Adaugati 1 lingura de unt in tigaie. Adaugati usturoiul si fulgii de ardei rosu. Gatiti timp de 1 minut, amestecand continuu.

Incorporati supa de pui, smantana, rosiile uscate, parmezan, busuioc, oregano și cimbru. Se aduce la fierbere, apoi reduceti focul și fierbeti timp de aproximativ 5-7 minute. Incorporati pulpele inapoi in tigaie.

Dati la cuptor pentru aproximativ 30-35 de minute la 150C.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.