Pulpe de pui in aluat cu sunca

Printeaza

Pulpe de pui in aluat cu sunca din: pulpe d epui, faina, sare, piper, ulei, supa de pui, oua, lapte, unt, patrunjel, cimbru, sunca.

Ingrediente:Pulpe de pui in aluat cu sunca

  • 4 pulpe de pui
  • 1 1/3 cană făină
  • sare
  • piper
  • 1 lingură ulei
  • 4 căni supă de pui
  • 1 ou
  • 2 albuşuri
  • 1 cană lapte
  • 1 lingură unt + puţin pentru uns
  • 3 linguri pătrunjel tocat
  • 1 linguriţă cimbru proaspăt, tocat
  • 100 g şuncă tăiată cubuleţe

 

Mod de preparare:

Amesteci 1/3 cană de făină cu puţină sare şi piper. Dai pulpele prin această compoziţie şi le prăjeşti în ulei la flacără potrivită, câte 4 minute pe fiecare parte. Torni supa de pui şi laşi să fiarbă. Dai focul mai încet, acoperi şi laşi 15 minute, apoi transferi bucăţile de carne într-un vas termorezistent uns cu puţin unt.

Incingi cuptorul. într-un vas mare, baţi oul şi albuşurile. Pui laptele, o lingură de unt, puţină sare, amesteci, adaugi o cană de făină şi omogenizezi. Aşezi bucăţi de şuncă, cimbru şi pătrunjel în tavă, pe lângă bucăţile de pui. Torni compoziţia de lapte şi făină peste pulpele de pui în tavă şi ţii la copt 15 minute, la foc iute, apoi reduci flacăra şi mai laşi până se coace.

Serveşti cât e cald.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.