Pulpe de pui gratinate

Printeaza

Pulpe de pui gratinate din: pulpe de pui, ulei, sare, piper, ghimbir, telina, unt, pesmet, usturoi, cascaval.

Ingrediente:Pulpe de pui gratinate

  • 4 bucati pulpe de pui
  • ulei
  • sare
  • piper
  • ghimbir
  • frunze telina verde
  • 1 lingura unt
  • 3 linguri pesmet
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 catel usturoi pisat
  • 4 felii cascaval

Mod de preparare:

Pulpele de pui se condimenteaza, se adauga putin ulei si se introduc la cuptor timp de 20 minute.

Din pesmet se formeaza o pasta, adaugand untul, frunzele de telina taiate fin, ulei de masline, usturoi pisat si condimente.

Cand pulpele de pui sunt gata se adauga peste ele pasta omogena de pesmet apoi cascavalul si se mai introduce la cuptor inca 3-5 minute.

Se serveste cald cu o garnitura de mazare si morcov sote sau cartofi prajiti.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.