Pulpe de pui cu trei garnituri

Printeaza

Pulpe de pui cu trei garnituri din: pulpe de pui, mazare galbena, usturoi, ceapa, dafin, sare, piper, unt, ulei, dovlecei, ardei, rosii, porumb, cartofi, oregano, cascaval, ciuperci, smantana, patrunjel.

Ingrediente:Pulpe de pui cu trei garnituri

  • 6 pulpe de pui, a 200 g

Garnitura de mazăre:

  • 250 g mazăre galbenă
  • 1 căţel de usturoi
  • 1/2 ceapă
  • 1 foaie de dafin
  • sare
  • piper
  • 20 g unt

Dovlecel umplut:

  • 3 linguri ulei
  • 2 dovlecei
  • 1 ceapă
  • 1 ardei roşu mare
  • 2 roşii
  • 2 căţei usturoi
  • 1/2 conservă porumb
  • 1 cartof fiert
  • 1/2 linguriţă oregano
  • 50 g caşcaval
  • 30 g unt

Ciuperci umplute:

  • 6 jumbo champignons,
  • 1 ou
  • 1 lingură smântână
  • pătrunjel
  • 1 ceapă

 

Mod de preparare:

Se tăvălesc pulpele printr-o marinată din muştar, suc de lămâie, puţină miere, ulei, sare şi piper. Se aşază în punga pentru fripturi, cu tot cu marinată, se adaugă 1 fir rozmarin şi se dă câteva ore la frigider. Se coc apoi la cuptor 40-50 min.

Dovleceii opăriţi se umplu cu tocană din legume, se presară caşcaval şi se dau la cuptor în aceeaşi tavă cu pălăriile de ciuperci umplute cu mix de ou, ceapă tocată, smântână şi pătrunjel. Se toarnă apă, se acoperă cu aluminiu şi se coc 30 min.; se scoate folia şi mai coc 10 min.

Se spală mazărea şi se fierbe 20 min. în apă cu sare, ceapă, usturoi şi dafin. Se scurge şi se pasează. Se adaugă piper, unt şi sare.

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.