Pulpe de pui cu sos de ceapa

Printeaza

Pulpe de pui cu sos de ceapa din: pulpe superioare de pui, ceapa verde, usturoi verde, rosii, bulion, sare si piper.

 

Ingrediente:Pulpe de pui cu sos de ceapa

  • 5-7 pulpe superioare de pui
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi usturoi verde
  • 1/2 cutie rosii decojite
  • 3-4 linguri bulion
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Se spala bine pulpele de pui. Se curata ceapa si usturoiul. O legatura de ceapa (fara frunze) si o legatura de usturoi se toaca marunt si se piseaza bine cu putina sare.

Se adauga peste pulpele de pui, se sareaza si se pipereaza, se adauga rosiile decojite. Se amesteca bine si se da la frigider pentru 10-15 minute.

Intre timp se toaca restul de ceapa si usturoi. Se aseaza pulpele intr-o cratita potrivita, se adauga ceapa si usturoiul tocate, bulionul, sare si piper.

Se acopera cu apa si se da la cuptor pentru aproximativ 2 ore la foc mic.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.