Pulpe de pui cu roşii şi smantană

Printeaza

Pulpe de pui cu roşii şi smantană

Ingrediente:   Pulpe de pui cu rosii si smântâna

  • 6 pulpe de pui
  • 150 ml ulei
  • 7-8 roşii bine coapte
  • 150 g smân­tână
  • sare
  • condimente
  • verdeaţă

 

Mod de preparare:

Cureţi pulpele, le înăbuşi în ulei şi din când în când torni câte puţină apă. Când sunt bine pătrunse, pui roşiile decojite şi tocate şi le mai fierbi 15 minute.

Le iei apoi de pe foc, adaugi smântână şi verdeaţa tocată. Sunt delicioase cu mămăliguţă caldă.

Pulpe de pui cu roşii şi smântână

Pulpe de pui cu rosii si smântâna1  Pulpe de pui cu rosii si smântâna

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.