Pulpe de pui cu rosii si ardei

Printeaza

Pulpe de pui cu rosii si ardei din: pulpe de pui, ardei, ceapa, rosii, ulei, verdeata, sare, piper.

Ingrediente:Pulpe de pui cu rosii si ardei

  • 2 pulpe întregi
  • 4 ardei
  • o ceapă
  • 4 roşii
  • 3 linguri ulei
  • verdeaţă, după gust
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

In ulei se rumeneşte carnea şi apoi se scoate. In acelaşi vas se pune ceapa tocată la călit, se presară cu sare şi apoi, după ce s-a înmuiat, se pun ardeii tăiaţi fâşii.

Se lasă 2-3 minute, se pune carnea, se acoperă cu apă şi se lasă la fiert 30 de minute.

Se adaugă roşiile fără pieliţe, tăiate cuburi, se mai lasă 15 minute, se potriveşte gustul de sare, piper şi se pune verdeaţa dorită.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.