Pulpe de pui cu masline

Printeaza

Pulpe de pui cu masline din: pulpe de pui, masline negre, cartofi, rosii, carnaciori, ceapa, ardei gras, patrunjel, sare, piper si ulei.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_masline

  • o caserola de pulpe de pui
  • 200 g masline negre fara samburi
  • 1/2 cartofi noi
  • 1 cutie rosii descojite
  • 2 carnaciori
  • 2 cepe
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper
  • ulei

 

Mod de preparare:

Cureţi de coajă cartofii noi şi ceapa. Tai cartofii în două, ceapa şi rondele şi ardeiul gras cubuleţe. Speli bine pulpele de pui. Incingi ulei într-o tigaie şi căleşti, timp de două-trei minute, ceapa şi ardeiul gras. între timp, în alt recipient, căleşti pulpele de pui.

Intr-un vas termorezistent pui cartoffii, cârnăciorii feliaţi, măslinele, roşiile descojite (le pasezi în prealabil cu furculiţa într-un castronel), ceapa, ardeiul gras şi pulpele de pui călite, adaugi apă cât să acoperi totul, sare şi piper după gust. Dai la cuptor 45 de minute şi asezonezi ccu pătrunjel.

Pulpe de pui cu masline

Pulpe_de_pui_cu_masline

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.