Pulpe de pui cu masline si portocale

Printeaza

Pulpe de pui cu masline si portocale din: pulpe de pui, masline, portocale, vin, ulei, rozmarin.

Ingrediente:Pulpe de pui cu masline si portocale

  • 2 pulpe mari de pui
  • 250 g măsline
  • 2 portocale
  • 300 ml vin alb sec
  • 3 linguri ulei
  • un praf rozmarin

 

Mod de preparare:

Carnea se prăjeşte în ulei pe ambele părţi şi se scoate. In uleiul rămas se stoarce sucul unei portocale şi se pun măslinele. Se toarnă vinul şi se lasă la fiert 10 minute să scadă.

Se repune carnea în tigaie, se adaugă feliile din a doua portocală, se presară rozmarinul şi se mai lasă pe foc aproximativ 5-10 minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.