Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie

Printeaza

O reteta de pulpe de pui cu fasole si ceapa rosie din: pulpe de pui, sare, piper, fasole uscata, bulion, vin rosu, supa de pui, ceapa rosie, usturoi si patrunjel verde.

Ingrediente:Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie

  • 4 pulpe de pui
  • sare
  • piper
  • 400 g fasole uscata
  • 450 g bulion (de casa)
  • 200 ml vin rosu
  • 200 ml supa de pui
  • 150 g ceapa rosie
  • 6 catei de usturoi
  • 1 fir de patrunjel verde

 

Mod de preparare:

Speli pulpele şi le freci cu sare şi piper. Pui fasolea la înmuiat cu o zi înainte. A doua zi, strecori fasolea şi o pui într-un vas mai mare, termorezistent, în care pui puţin ulei.

Peste stratul de fasole, aşezi pulpele condimentate şi le acoperi cu rondele de ceapă roşie şi cu usturoiul pisat.

Torni mai apoi supa de pui, vinul şi bulionul şi presari pătrunjelul verde tocat. Acoperi tava cu folie şi o pui la cuptorul preîncălzit la 200  grade Celsius, pentru 100 de minute.

La sfârşit, dai jos folia şi mai laşi încă 10 minute. Aranjezi pe o farfurie pulpele de pui, fasolea, rondele de ceapă roşie şi firul de pătrunjel verde.

Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie

Pulpe de pui cu fasole şi ceapă roşie

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.