Pulpe de pui cu ciupeci si masline

Printeaza

Pulpe de pui cu ciupeci si masline din: ulei de masline, ciuperci, pulpe de pui, passata de rosii, supa de pui, masline kalamata, patrunjel.

Ingrediente:Pulpe_de_pui_cu_ciupeci_si_masline

  • 1 lingura ulei de masline
  • 300 g ciuperci, taiate in jumatate
  • 4 pulpe d epui, fara piele
  • 500 g passata de rosii cu usturoi si ierburi
  • 1 cub pentru supa de pui
  • 100 g masline kalamata, fara samburi
  • patrunjel tocat, pentru servit (optional)

 

Mod de preparare:

Incinge uleiul într-o oală largă şi căleşte la foc mare ciupercile, până încep să se înmoaie.

Adaugă pulpele de pui şi prăjeşte-le pentru o scurtă perioadă pe fiecare parte, cât să prindă culoare.Toarnă passata, fărâmiţează cubul de supă şi adaugă măslinele.

Asezonează cu piper negru – n-ar trebui să fie nevoie şi de sare. Acoperă cu un capac şi lasă mâncarea să fiarbă 40 de minute, pentru ca puiul să se frăgezească.

Presară deasupra pătrunjel şi serveşte cu paste şi o salată sau cu piure de cartofi şi legume verzi..

Pulpe de pui cu ciupeci si masline

Pulpe_de_pui_cu_ciupeci_si_masline

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. Buna ideea cu pulpele de pui cu ciuperi

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.